Over ons

Ons

verhaal

Het was de grote droom van Liesbeth

om een lunchroom te beginnen die laagdrempelig was

en waar een huiskamersfeer hing.

Waar je tevens onder het genot

van een heerlijk kopje koffie

en gezellig gesprek samen kon komen. 

 

Lees hieronder over Liesbeth haar droom.

Mijn

DROOM

Ik had deze droom al zo lang en wilde dit avontuur graag met mijn zwager Bart aangaan. Op 1 juni 2012 kon ik mijn geluk niet op toen wij onze handtekening mochten zetten onder het huurcontract van onze toekomstige lunchroom.

 

Ik vond ons echt Ying & Yang. Bart lekker actief in de keuken, ik organiseerde de ‘voorkant’ en fungeerde als gastvrouw. Na een aantal jaren hard werken heeft Bart er uiteindelijk voor gekozen om een andere weg in te slaan. Dit kon ik uiteraard alleen maar respecteren. Ik ben supertrots op wat wij samen bereikt hebben, want mede dankzij Bart staat Lunchbreek als een huis!

bartlies.jpg

Toekomst

tegemoet

Mijn dochter Thara werkte al ruim 2 jaar in de zaak, toen Bart aangaf te willen stoppen. Direct kreeg ik het idee om samen met Thara onze lunchroom voort te zetten. Hierdoor ben ik nu niet meer alleen haar moeder, maar ook haar zakenpartner. Met de nieuwe input van mijn dochter heeft Lunchbreek een verjongingstintje gekregen, waar zowel Thara als ik ons helemaal in kunnen vinden. Samen met ons geweldige team gaan we er ook in de nieuwe stijl een feest van maken!

Liefs van Liesbeth

_SZ_7629.jpg